Tepih trava-travni busen


Ako želite gotov travnjak za jedan dan to možete ostvariti naručivanjem travnog busena iz našeg rasadnika!!!
Tepih trava-travni busen je proizveden na humusnoj podlozi,izuzetne je gustine i od odabranih sorti semena najpodesnijih za naše podneblje.Tepih trava je pogodna za dvorišta, parkove,komercijalne objekte,sportske terene.Prednost formiranja travnjaka postavljanjem gotove tepih trave-travnog busena.

Postavljanje travnog busena je u početnoj fazi veća investicija od zasnivanja travnjaka setvom ali se ta razlika nadoknadjuje već u prvoj fazi održavanja. Posejani travnjak nosi odredjeni rizik i dosta upornog rada da bi se došlo do kvalitetnog gustog travnjaka.Posejani travnjak je potrebno prvih meseci mukotrpno zalivati da bi se odrzala vlaznost zemljista koja je potrebna za uspešno klijanje semena,neophodno je jos i djubriti,dosejavati,valjati,prskati korov koji se eventualno pojavi. Pored toga potrebno je izabrati kvalitetnu smešu semena koja odgovara baš Vašem tipu zemljišta.Travnjak formiran našim travnim busenom je otporniji,izdržljiviji i lakši za odrzavanje.
Iz tog razloga smo mi za Vas odradili veći deo posla i proizveli gotove travnjake.Vaše je samo da užvate u njima.
Tepih travu pored proizvodnje i postavljamo,organizujemo prevoz travnog busena do Vas i sve to po najpovoljnijim cenama.Radimo i nivelaciju i pripremu terena za postavljanje travnog busena.Cene travnog busena zavise od kvadrature koja Vam je potrebna.


 
Više slika pogledajte u galeriji »