Tepih trava


Ako želite gotov travnjak za jedan dan to možete ostvariti naručivanjem travnatog busena iz našeg rasadnika.


Trava je proizvedena na humusnoj podlozi, izuzetne gustine i od odabranih vrsta semena najpodesnijih za naše podneblje.Trava je pogodna za dvorišta, parkove, sportske terene.


Prednosti travnatog tepihaPostavljanje travnatog busena je u početnoj fazi  veća investicija od  zasnivanja travnjaka setvom ali se ta razlika nadoknadjuje već u prvoj fazi održavanja. Posejani travnjak nosi odredjeni rizik i dosta upornog rada da bi se došlo do kvalitetnog gustog travnjaka. Posejani travnjak je potrebno prvih meseci mukotrpno zalivati da bi se odrzala  vlaznost zemljista  koja je potrebna za uspešno klijanje semena neophodno je jos i djubriti, dosejavati, valjati, prskati korov koji se eventualno pojavi. Pored toga potrebno je izabrati kvalitetnu smešu semena koja odgovara baš Vašem tipu zemljišta.

Zato smo mi za Vas odradili veći deo posla i proizveli gotove travnjake. Vaše je samo da užvate u njima.

Tepih travu pored proizvodnje i postavljamo, organizujemo prevoz do Vas i sve to po najpovoljnijim cenama. Radimo i nivelaciju i pripremu terena za postavljanje trave. Cene zavise od kvadrature koja Vam je potrebn.